37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Vamal, despre taxarea coletelor: Nu se schimbă nimic

Serviciul Vamal, despre taxarea coletelor: Nu se schimbă nimic

29.01.2013878 views Jurnal.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Vamal, despre taxarea coletelor: Nu se schimbă nimic

Serviciul Vamal respinge zvonurile care au apărut referitor la taxarea coletelor de peste hotare. Potrivit serviciului de presă al instituției, a fost propus un proiect, dar acesta urmează a fi discutat cu societatea civilă.

„De la 1 februarie nu se modifică nimic, până când acest proiect nu va fi discutat cu societatea civilă, nu va obţine toate avizele instituţiilor vizate, după care, va fi an anunţat public în detalii şi oferit suficient timp de pregătire pentru intrarea în vigoare a acestuia”, se spune într-un comunicat emis de SV.

Totodată, potrivit serviciului de presă, nu ţine de competenţa Serviciului Vamal stabilirea noilor taxe.

„Serviciul Vamal comunică că interesele cetăţenilor aflaţi la muncă peste hotare nu vor fi atinse, dar totodată nu vom permite ca de entitatea persoanelor de bună credinţă să profite grupările criminale, care deseori comit fraude vamale prin intermediul bagajelor neînsoţite”, se mai spune în comunicat.

Comentarii

  1. Natalia spune:

    Cea mai mare prostie pe care o poate face Vama impreuna cu Statul. Oamenii si asa vai de capul lor, mai bine ar prinde hotii adevarati, contrabandistii etc. Offff sarmanu poporul moldav 🙁

  2. Petru spune:

    dap nu mai siu de unde sa mai stringa bani in buget,
    iar aici e un bati cu 2 capete, ori mai tare o sa infloreasca coruptia si o sa imbogoteasca vamesii, ori moldovenii de peste hotare o sa rupa cu totul relatiile cu Moldova si atunci e o mare problema.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...