37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Fiscal de Stat continuă acțiunile de conformare benevolă a contribuabililor care prestează servicii artistice

Serviciul Fiscal de Stat continuă acțiunile de conformare benevolă a contribuabililor care prestează servicii artistice

13.07.2017396 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat atestă o sporire a numărului de conformări a contribuabililor care prestează servicii artistice (muzică, foto, video, dans).

În rezultatul acțiunilor de conformare și verificare a persoanelor care prestează astfel de servicii, în perioada lunilor aprilie-iunie 2017, numărul patentelor valabile a crescut de la 147 la 188 per lună, pentru servicii de foto-video; de la 52 la 131 - pentru deservirea muzicală a ceremoniilor și de la 21 la 45 - pentru deservirea muzicală cu regizarea evenimentelor.

Astfel, SFS continuă activitățile de conformare fiscală pe întreg teritoriul țării având drept scop majorarea nivelului de disciplină fiscală, minimalizarea cazurilor de eschivare de la plata impozitelor, taxelor și a altor plăți obligatorii a unor contribuabili.

În acest sens, autoritatea fiscală națională a examinat declarațiile pe venit ale unui șir de interpreți autohtoni și, analizând riscurile de evaziune fiscală din partea acestora, începând cu această săptămână, va purta discuții de conformare cu fiecare dintre ei.

De asemenea, SFS continuă să ofere suportul său informațional către persoanele care prestează servicii foto, video și muzicale. (vezi aici).

Totodată, SFS va continua acțiunile de verificare a persoanelor fizice ce prestează servicii foto, video sau de deservire muzicală a ceremoniilor.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...