37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Semnătura mobilă se eliberează gratis

Semnătura mobilă se eliberează gratis

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Semnătura mobilă se eliberează gratis

Începînd cu 1 iulie, curent, Casa Naţională de Asigurări Sociale a intervenit cu propuneri către Centrul de Guvernare Electronică pentru a examina posibilitatea de eliberare a semnăturilor digitale fără plată.Ca urmare, Centrul de Guvernare electronică în colaborare cu Centrul de Certificare a Cheilor publice din cadrul Î.S. „Centrul de telecomunicaţii speciale” şi operatorii de telefonie mobilă Orange şi Moldcell în calitate de Centre de înregistrare au dus tratative în scopul eliberării semnăturilor digitale fără plată.

Rezultatul tratativelor este că în perioada 10 octombrie 2013 – 10 aprilie 2014, eliberarea şi utilizarea semnăturii mobile va fi  absolut gratuită.

Informaţii privind obţinerea semnăturii mobile şi/ sau activarea semnăturii mobile citiţi pe paginile oficiale ale companiilor Orange şi Moldcell, respectiv, www.orange.md (Produse şi servicii/ Servicii pentru toţi/ Semnătura mobilă),www.moldcell.md (Persoane fizice/ Servicii/ Semnătura mobilă).

Casa Naţională de Asigurări Sociale propune tuturor plătitorilor de contribuţii la BASS să beneficieze de avantajele oferite de serviciul de depunere a declaraţiilor prin Internet, care poate fi accesat la adresa www.raportare.md.

Comentarii

 1. Adrian spune:

  deja este mai bine
  Este o practica cunoscuta, dai omului ceva gratis, el se deprinde la bine, iar apoi punei taxa 🙂

 2. Nadin spune:

  este foarte clar scris „din 10.10.2013 pina 10.04.2014 utilizarea serviciului semnatura mobila este gratuit”, apoi acest serviciu va fi taxat

 3. ALINA spune:

  100%, orange, moldcel, etc – interesant!

 4. Victoria spune:

  Acest serviciu de pe 01 iulie era cu plata..
  Rau ca acest serviciu este gratis de pe 10 octombrie, eu deja am prezentat 4BASS si am trimis REV5 prin raportare.md fara semnatura (((((( caci costa 50 lei accesarea acestui serviciu, 50+50 (director+contabil)=100 lei
  Din acest motiv REV5 pentru anul 2013 oricum va trebui sa prezint pe format de hirtie, deci nu am sa am nevoie de acest serviciu, desi e gratis.
  Au facuto acum, stiind ca putini cine vor accesa semnatura mobila 🙁

 5. Adrian spune:

  Atentie, semnatura mobila – insemna ca trebuie sa ai si mobil serios care sa poate sustine acest serviciu!!! asa ca nu este asa simplu aici

 6. alexandru spune:

  dar pentru a semna trebuie de platit 8 lei fiecare data se e de cont

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...