37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Seminarele de instruire pentru serviciul „Declaraţie electronică” vor continua şi în luna ianuarie 2012

Seminarele de instruire pentru serviciul „Declaraţie electronică” vor continua şi în luna ianuarie 2012

04.01.20121.434 views Servicii fiscale electronice
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Seminarele de instruire pentru serviciul „Declaraţie electronică” vor continua şi în luna ianuarie 2012

 

Serviciul „Declaraţie electronică” a fost implementat de către Î.S.”Fiscservinform”, cu scopul de a simplifica procesul de raportare a agenţilor economici plătitori de TVA către Serviciul Fiscal de Stat, reprezentînd o nouă metodă de perfectare şi prezentare a documentelor fiscale prin intermediul reţelei Internet. Toate datele înscrise în formularele fiscale ale serviciului enunţat se verifică automat, ceea ce exclude posibilitatea apariţiei erorilor în procesul completării formularelor respective.

Cu începere de la 10 ianuarie 2012, pe parcursul unei luni de zile, va continua GRATUIT ciclul de seminare cu privire la instrucţiunile de utilizare a serviciului „Declaraţie electronică”. Prelungirea instruirilor va avea loc ca urmare a solicitărilor parvenite din partea agenţilor economici, cu scopul de a-i asimila mai bine funcţionalitatea şi eficienţa.

Responsabilitatea de desfăşurare a seminarelor revine angajaţilor Î.S.”Fiscservinform”, care vor oferi consultanţa necesară în ceea ce priveşte implementarea şi utilizarea serviciilor electronice fiscale. În oraşul Chişinău, instruirile se vor efectua în limbile română/rusă şi vor avea loc în cadrul oficiului fiscal din sectorul Botanica, strada Teilor 7/2, etajul 5. Pentru perioada nominalizată, în capitala ţării sînt preconizate 7 seminare.

Tot în acest context, menţionăm că prelungirea acestor instruiri este valabilă şi pentru contribuabilii din municipiul Bălţi şi Comrat, unde activează reprezentanţi ce oferă toate informaţiile necesare cu privire la modalitatea de conectare şi utilizare a serviciului. Din considerentul că în oraşul Bălţi sînt înregistraţi un număr mai mare de agenţi economici, se preconizează desfăşurarea a 6 seminare, care se vor petrece în incinta IFS, situat pe adresa: strada Ştefan cel Mare 128, etajul 4, sala de şedinţe. În municipiul Comrat sunt planificate doar 3 seminare de instruire, care, la rîndul lor, vor avea loc în cadrul IFS, la adresa: strada Comsomolului 20, etajul 2, sala de şedinţe. În ambele municipii şcolarizarea va fi efectuată de către angajaţi ai Î.S.”Fiscservinform”.

Totodată, ca urmare a solicitărilor cu privire la instruirile suplimentare, parvenite din partea contribuabililor, s-a instituit un nou serviciu adiţional – instruire individuală; asistenţă tehnică la domiciliu sau oficiu, care este prestat, prin intermediul Centrului de Asistenţă şi Contact. Respectivele servicii pot fi utilizate contra plată, conform planului tarifar plasat pe portalul www.servicii.fisc.md, asupra căruia au fost operate reduceri de preţ.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0 (22) 822 222 sau să vizitaţi paginile web www.servicii.fisc.md; www.fiscservinform.md

Planul seminarelor de instruire se anexează

Comentarii

  1. Victoria spune:

    Ne bucura enorm de mult noutatea aceasta!!! Macar o bucurie,pentru contabilii,care inca nu se pot acomoda cu sistema noua de predare a darilor de seama,sau inca nu sint conectati la Internet!!! Ar fi bine,ca seminarele sa se petreaca inca si in zilele de odihna(macar-simbata!!!), fiindca acum,in zilele de lucru,noi,contabilii-nu ne vedem capurile de treburi !!! Atita lucru curent este,dar si anul 2011 trebue de incheiat pe documente….Speram,ca ne vor satisface dorintele nostre acei de la Fiscservinform… Oricum-le multumim anticipat de intelejele!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...