37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Salariul minim ar putea creşte cu 200 de lei

Salariul minim ar putea creşte cu 200 de lei

12.04.20121.616 views Publika.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
false false false MicrosoftInternetExplorer4

Salariul minim ar putea creşte cu 200 de lei

 

Salariul minim în sectorul real al economiei ar putea creşte de la 1.100 de lei până la 1.300 de lei. Astfel, retribuţia lunară va fi echivalentă cu nivelul minim de existenţă, majorare solicitată de mult timp de sindicate.

Cu toate acestea, sindicaliştii intenţionează să ceară creşterea salariilor înainte de data preconizată de Guvern. Ei îşi motivează iniţiativa prin creşterea tarifelor pentru serviciile comunale, majorarea preţului energiei electrice şi al produselor alimentare.

Potrivit sindicaliştilor, Guvernul ar trebui să trateze adecvat şi cu seriozitate cererea lor. Asta în condiţiile în care situaţia categoriilor social-vulnerabile este una destul de dificilă.

Comentarii

 1. V.I spune:

  Dar,Guvernul,ar putea trai pe salariul ista minim???!!! Si,pentru ce sa aprobe ei cifra aceasta,daca e mai important pentru dinsii de asi ridica salariile personale!!! Dar,oamenii de rind,pensionarii,copiii si alte categorii de persoane social-vulnerabile-vor mai astepta!!!…(Daca nor astepta-vor muri si tot e un venit pentru stat-asa e parerea lor,mi se pare…)…Au pierdut sovestea cei de la Guvern-complect….Dar,ce sa ne obijduim pe dinsii???!!! Cum zic rusii:”Своя рубашка- ближе к телу!!!” Sukces si rabdare,stimati, concetateni!!!

 2. T.G. spune:

  Ei, ce majorare! Preturile is ca la Europa , iar Ei fac majorare de 200 lei.Chiar nu vii rusine, stimata GUVERNARE?
  Ce-am ales , aceea am cules.

 3. Cires Elena spune:

  Legiuitorul ar trebui sa fie si consecvent – sa ridice si pragul scutirii de impozit pe venit pina la nivelul minimului de existenta.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...