37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Salarii cu patru zerouri. Topul celor mai bine plătite locuri de muncă din Moldova

Salarii cu patru zerouri. Topul celor mai bine plătite locuri de muncă din Moldova

15.11.20161.204 views Publika.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Lefuri de zeci de mii de lei pot fi ridicate şi în Republica Moldova. Cel puţin aceasta arată topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante de la noi din ţară.

Clasamentul a fost realizat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi arată că cele mai bune salarii sunt oferite în domeniul tehnologiilor informaţionale.

Cel mai mare salariu, de 50.000 de lei, îl oferă o companie privată specializată în telecomunicaţii care este în căutarea unui inginer programator şi manager de proiecte informatice.

Tot pentru funcţia de programator, o altă companie IT oferă un salariu de 30.000 de lei.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante, este urmat de funcţia de director în cadrul unei fabrici de legume uscate. Angajatorul oferă o remunerare lunară de 20.000 de lei.

Un salariu similar propune şi o companie imobiliară, care caută agent de vânzări.

Şi un lăcătuş auto are şansa să încaseze un venit lunar generos de aproape 12.000 de lei. Oferta vine din partea unei companii specializată în comerţul accesoriilor pentru maşini.

Cu 2.000 de lei mai puţin, poate primi un educator la o grădiniţă privată. Tot 10.000 de lei oferă o firmă specializată în comerţul materialelor de construcţii pentru postul de şofer.

O leafă similară pot obține bucătarii și chelnerii.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...