37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Sărbătoarea profesională – ziua financiarului

Sărbătoarea profesională – ziua financiarului

15.08.20115.868 views Ministerul Finanţelor al RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Sărbătoarea profesională – ziua financiarului

 

 

Stimaţi lucrători din domeniul financiar,

Stimaţi colegi, 

Cu ocazia sărbătorii profesionale - Zilei financiarului, adresez cele mai sincere felicitări de bine şi sănătate tuturor finansiştilor din ţară şi Vă mulţumesc pentru munca şi dăruirea prin care contribuiţi la funcţionalitatea sectorului financiar al ţării.

Menţionez cu satisfacţie eforturile considerabile depuse de Dumneavoastră la formarea şi executarea bugetului, manifestarea spiritului de iniţiativă în promovarea reformelor, în special în domeniul bugetar-fiscal, la implementarea noilor metode de planificare bugetară şi la crearea unui sistem bugetar durabil al ţării.

Sistemul finanţelor publice joacă un rol cheie în dezvoltarea şi consolidarea economiei naţionale, iar lucrătorilor din domeniu le revine misiunea de a continua reformele începute pentru creşterea bunăstării populaţiei.

Exprim încrederea că prin conlucrare eficientă, aplicare în practică a cunoştinţelor şi a experienţei înaintate, prin muncă asiduă de zi de zi, veţi face faţă sarcinilor trasate întru binele ţării noastre.

Cu ocazia zilei profesionale, îmi exprim recunoştinţa profundă pentru activitatea Dumneavoastră, pentru contribuţia la dezvoltarea economiei naţionale şi Vă doresc succese şi mari realizări în plan profesional, prosperitate, optimism, sănătate şi bucurii în familiile domniilor voastre.

 

Veaceslav Negruţa

Ministrul Finanţelor

Comentarii

  1. Mariana spune:

    Ce onoare sunt licentiata in economie, finantele si contabilitatea intreprinderii si nascuta in aceasta zi…cred ca a fost dat de dumnezeu sa fiu finansista …….Felicitari tuturor finansistilor din tara noastra , multe realizari pe plan personal si profesional si respect din partea directorilor dumneavoastra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...