37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   S-a prelungit perioada de prezentare a Declaraţiei privind impozitul pe venit pentru persoane fizice

S-a prelungit perioada de prezentare a Declaraţiei privind impozitul pe venit pentru persoane fizice

28.03.20121.309 views I.S. Fiscservinform
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În conformitate cu prevederile pct.81 din Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr.77 din 30 ianuarie 2008 “Cu privire la aprobarea unor regulamente”, şi Indicaţia nr. 14 a Inspectoratului Fiscal Principal de Stat din 02 martie 2012, în acest an, data de 2 aprilie 2012 se consideră ultima zi de prezentare a Declaraţiei privind impozitul pe venitul acumulat de persoanele fizice în anul precedent (anul 2011).

Decizia de prelungire a termenului de depunere a declaraţiei a fost luată reieşind din lipsa de timp a contribuabililor de a se deplasa la Serviciul Fiscal de Stat şi în scopul încadrării acestora în perioada stabilită. Din acest considerent, pentru asigurarea maximă a comodităţilor şi pentru neadmiterea cheltuielilor suplimentare de timp, Î.S.”Fiscservinform” prestează GRATUIT serviciul “Declaraţie electronică” tuturor persoanelor fizice vizate de obligaţia prezentării Declaraţiei fiscale pe venit. Serviciul reprezintă o alternativă în procesul de depunere a Declaraţiei, uşurînd modalitatea de prezentare a acesteia.

Reţineţi ! Pînă la 2 aprilie 2012 fiecare contribuabil care a obţinut un venit în afara celui de bază este obligat să prezinte Declaraţia cu privire la impozitul pe venit!

Pentru informaţii suplimentare cu privire la modalitatea de conectare a persoanelor fizice la serviciul “Declaraţie electronică”, ne puteţi contacta la numărul de telefon (022) 822 – 031 sau vizualizaţi pagina web servicii.fisc.md.

Comentarii

  1. Cires Elena spune:

    Nostim. Codul Civil e in vigoare din 2002, dar Serviciul fiscal prelungeste termenul de prezentare a declaratiei in baza … HG 77 si a careiva indicatii nr. 14 a ISPS…

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...