37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Rezultatul monitorizării agenţilor economici ce au oferit servicii de divertisment de ziua îndrăgostiţilor

Rezultatul monitorizării agenţilor economici ce au oferit servicii de divertisment de ziua îndrăgostiţilor

24.02.20121.344 views Serviciul Fiscal de Stat al RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Rezultatul monitorizării agenţilor economici ce au oferit servicii de divertisment de ziua îndrăgostiţilor

 

În vederea promovării continue a spiritului de conformare voluntara a contribuabililor la declararea şi onorarea obligaţiilor fiscale fata de bugetul public naţional, în perioada 10.02.2012-14.02.2012, de către Direcţia antifraudă fiscală din cadrul IFPS, au fost întreprinse acţiuni de monitorizare a agenţilor economici, care au oferit un spectru larg de divertisment de ziua îndrăgostiţilor (14.02.2012). Astfel, au fost verificate 28 de întreprinderi cu ieşire la faţa locului. La 9 dintre aceste întreprinderi au fost depistate încălcări la încasarea mijloacelor băneşti pentru serviciile prestate şi mărfurile sau produsele comercializate, acestor întreprinderi fiind aplicate sancţiuni în mărime totala de 120 mii lei.

Totodată, este de menţionat că agenţii economici monitorizaţi au declarat pentru ziua de 14.02.2012 venituri de 4 ori mai mari decât în ziua respectiva a anului precedent.

Aducem la cunoştinţă ca Serviciul Fiscal de Stat şi în continuare va monitoriza activitatea agenţilor economici ce organizează serbări şi ceremonii, în vederea conformării contribuabililor la declararea şi onorarea obligaţiilor fiscale fata de bugetul public naţional.

Comentarii

  1. Victoria spune:

    Asa mi se pare,ca de acum inainte,nici o ceremonie familiala no sa se petreaca fara reprezentatii inspectoratului fiscal!!! Oare undeva,in alte tari se mai practica asa metoda de colectare a impozitelor???Vai si amar de Tarisoara noastra!!!

  2. Sergiu spune:

    Victoria, daca restaurantele erau sa treaca toate sumele prin aparat de casa atunci ei nu erau sa faca razii. Eu inteleg ca asa poate este mai ieftin, dar patronii restaurantelor se imbogatesc pe seama ceremoniilor noastre si nu contribuie la stat cu nimic, asta este mai grav, si sint de acord sa se faca aceste vizite pentru a contracara aceste cazuri.

  3. Alexandru spune:

    Impozitele trebuie colectate in mod civilizat…da bineinteles trebuie nu doar de sarbatori dar in fiece weekend la restaurante, case de nunti si altele localuri care activeaza ilegal , dar sa stiti ca cei mai prestigiosi au si acoperire din partea fiscului sa nu fugim departe…cei care platesc in buzunarul….cui! ca au masini de minim 1 milion de lei insa venituri declarate de 30 mii lei si plus la asta inca 30 persoane care activeaza ilegal, la negru din salariile carora nu se platesc nici un leu!

  4. LG spune:

    Foarte şi foarte rău !!! De acord – dar nu de aici se începe. Se începe de sus! Apreciaţivă cine sunt cei de la cârmuire, cum trăiesc, din ce trăiesc, dorm liniştit sau nu, ştiu sau nu ce este stresul. Ştiu sau nu cum e când te sună banca şi te terorizează, şi nu în cele din urmă care este raportul dintre cei patru factori: competenţa profesională – ce oferă ei acestui stat – ce primesc de la acest stat şi dacă ştiu ce este iniţierea unui control îndreptat personal faţă de ei înşişi!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...