37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Remunerarea salariaţilor din domeniul financiar-contabil în Republica Moldova, 2012

Remunerarea salariaţilor din domeniul financiar-contabil în Republica Moldova, 2012

13.06.20122.079 views ACAP RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Remunerarea salariaţilor din domeniul financiar-contabil în Republica Moldova , 2012

 

 

Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Moldova în parteneriat cu Compania AXA Management Consulting anunţă finalizarea studiului RECOMPENSAREA CONTABILILOR 2012, realizat în perioada februarie-martie 2012.

Acest studiu şi-a propus drept obiectiv să ofere informaţii relevante despre practicile existente în Republica Moldova la capitolul pachete de remunerare ale companiilor pentru segmentul financiar-contabil, astfel încît fiecare angajator să-şi poată stabili propria politică salarială în baza unor informaţii exacte şi corecte.

Un element major luat în calcul la efectuarea acestui studiu de salarizare a fost posibilitatea de a solicita şi primi rapoarte personalizate în funcţie de industrii şi de nevoile proprii ale companiilor.

Raportul ce prezintă rezultatele studiului poate fi obţinut la cerere contactîndu-ne la telefonul 588 854 sau la adresa de poştă electronică office@axa.md.

 

Comentarii

  1. ghenadie negara spune:

    asteptam raportul aici. SAU ESTE CU PLATA?

  2. Adrian spune:

    Ghenadie, din pacate este cu plata

  3. ghenadie negara spune:

    aaaaaaaa, azi nik nu i cu plata !!!!!!!!! pe mine de ex nu ma intereseaza cit cistiga un contabil, iar o medie nu va da nimic. cunosc contabili care au experienta mai bine de 10 ani si mai mult de 8-9 mii nu cistiga, dar cunosc si contabili care au experienta de 1-2 ani (as spune ca fara experienta) si cistiga la 20 mii pe luna si mai mult. in profesia noastra , ca de fapt si in celelalte, salariul depinde in cea mai mare masura de: locul, timpul si poza in care de gaseste jobul. succes la toti si cistiguri pe vrute.

  4. lili spune:

    corect!!!!1 „locul, timpul si poza in care de gaseste jobul”

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...