37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Proiectul Ordinului Ministerului Finanţelor cu privire la aprobarea Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru agenţii economici

Proiectul Ordinului Ministerului Finanţelor cu privire la aprobarea Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru agenţii economici

28.03.2017713 views Particip.gov.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat a elaborat şi prezintă pentru consultare publică „Proiectul Ordinului Ministerului Finanţelor cu privire la aprobarea Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru agenţii economici precum şi a Modului de completare a acesteia”.

Prima perioadă fiscală de raportare conform formularului-tip nou va fi pentru anul 2017, cu excepţia contribuabililor a căror perioadă fiscală privind impozitul pe venit este de la 1 ianuarie 2017 până la data intrării în vigoare a prezentului ordin.

Data limită pentru comentarii: 14.04.2017

Persoane responsabile
Diana Rusu, tel.: (022)82-33-95, e-mail: diana.rusu@fisc.md

Proiectul și Nota informativă

Comentarii

  1. angela cucerenco spune:

    În proiect nu se regăseşte reflectarea deducerii cheltuielilor cu scopuri stabilite în contractul colectiv de muncă, plafonul de deductibilitate fiind 0,15% din fondul de retribuire a muncii, conform art. 24 alin.(15 1) Cod fiscal. Locul acestora se cere a fi în reg. rândurilor 050-060.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...