37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Proiectul Hotărîrii de Guvern cu privire la completarea Hotărîrii Guvernului nr. 764 din 25 noiembrie 1992

Proiectul Hotărîrii de Guvern cu privire la completarea Hotărîrii Guvernului nr. 764 din 25 noiembrie 1992

03.02.20161.610 views Particip.gov.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Normele pentru efectuarea operațiunilor de casă în economia națională a Republicii Moldova prevăd că, întreprinderile au dreptul să păstreze în casele lor numerar numai pe un termen de cel mult 3 zile lucrătoare, inclusiv ziua de primire a banilor la instituția financiară, precum și că, întreprinderile eliberează numerar spre decontare pentru cheltuieli operaționale și de gospodărie în proporții și termene, stabilite de conducătorii de întreprinderi, dar nu mai mult de o lună.

Totodată, autoritățile de forță păstrează în casieria instituției numerar utilizat pentru activitățile speciale de investigații pe un termen mai mult de 3 zile lucrătoare, deoarece activitatea de investigație derulează mai mult de o lună.

E de menționat că, activitatea de gestionare a mijloacelor financiare destinate activităților speciale de investigații a autorităților de forță este reglementată de Regulamentul privind organizarea și efectuarea activității speciale de investigații, aprobat pe 04 decembrie 2012.

Completările respective la Normele pentru efectuarea operațiunilor de casă în economia națională a Republicii Moldova, aprobate prin Hotărîrea Guvernului nr.764 din 25 noiembrie 1992 se propun în scopul de a elucida aspectele ce țin de efectuarea operațiunilor de casă ce vizează specificul activităților autorităților de forță.

Persoane responsabile
Zaharcu Lilia, tel. 022 26 27 40, e-mail: lilia.zaharcu@mf.gov.md

Data limită pentru comentarii: 01.03.2016

Proiectul și nota informativă

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...