37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte legislative

Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte legislative

16.02.20171.343 views Particip.gov.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Finanţelor, în conformitate cu prevederile art. 21 din Legea privind actele legislative nr. 780-XV din 27 decembrie 2001, prezintă pentru consultare publică setul de materiale aferent proiectului de lege pentru modificarea şi completarea unor acte legislative.

Prezentul proiect de lege este elaborat în scopul ajustării  prevederilor actelor legislative în vigoare, urmare a modificărilor și completărilor operate în Codul fiscal prin Legea nr. 281 din 16 decembrie 2016 cu privire la modificarea şi completarea  unor acte legislative,  prin care s-a aprobat reorganizarea  de la 1 aprilie 2017 a celor 36 organe fiscale existente într-o singură persoană juridică - Serviciul Fiscal de Stat (în continuare SFS).

Prin modificările propuse, în actele legislative care conțin noțiunea de „organ fiscal”, „inspectorat fiscal de stat teritorial”, „inspectorat fiscal de stat specializat”, „Inspectorat Fiscal Principal de Stat”', aceste noțiuni se substituie cu noțiunea „Serviciul Fiscal de Stat”.

Persoane responsabile
e-mail: victoria.belous@fisc.md, claudia.popescu@fisc.md

Data limită pentru comentarii: 28.02.2017

Proiectul și Nota informativă

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...