37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Procurorii învinuiesc un contabil-şef de delapidarea averii

Procurorii învinuiesc un contabil-şef de delapidarea averii

10.01.20111.206 views Unimedia.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Procurorii învinuiesc un contabil-şef de delapidarea averii

 

Procuratura sectorului Râşcani a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a unei persoane de delapidarea averii străine. Procurorii învinuiesc contabilul-şef, care în 2009 activa la o întreprindere din capitală, că în scopul însuşirii ilegale a bunurilor, a perfectat şi semnat 2 dispoziţii de plată de casă cu suma de 3035 lei şi respectiv 2000 lei, eliberate pe numele unui fost angajat al agentului economic.

Conform raportului de expertiză înscrierile şi semnăturile din dispoziţiile de plată de căsă sunt executate de persoana învinuită.

Astfel, potrivit procurorilor, aceasta ar fi prejudiciat bugetul întreprinderii în sumă totală de 5035 lei, bani care i-au fost încredinţaţi spre administrare.

Este de menţionat faptul că învinuita a fost anterior condamnată pentru comiterea unei infracţiuni analogice, în prezent încă o cauză penală pornită în privinţa ei se află la examinare în judecătoria Centru.

Respectiva cauză penală va fi examinată de judecătoria sectorului Râşcani.

 

Comentarii

 1. Adrian spune:

  Si cum poate oare un angajator sa stie despre infratiunile comise de catre potentialul candidat la contabil sef mai ales daca dosarul inca nu este finalizat.
  In scurt timp probabil ca la angajare de la contabili o sa inceapa sa ceara cazier juridic
  De aici rezulta ca trebuie o organizatie profesionala puternica care sa monitorizeze activitatea membrilor sai, si angajatorul adresindu-se la aceasta organizatie sa fie sigur ca va primi o recomandare cu toate amanuntele

 2. ghenadie negara spune:

  si in loc de carnet de munca- SCRISORI de Recomandare

  PS. bai shi procurorii estea nau shi fashi?!

 3. arin spune:

  este pur si simplu o reglare de conturi, pentru asa mici sume nimeni nu va porni un dosar impotriva propriului contabil-sef, deoarece cel putin asa judecati dureaza min. 2 ani !

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...