37.9k
Home  »  Legislaţia  »  Legislaţia muncii  »  Scrisori, informaţii   »   Privind ne menţinerea salariului mediu pentru zilele de sărbătoare nelucrătoare angajaţilor cu salariu lunar fix (Scrisoarea Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie nr. CPS-9-675 din 04.10.2010)

Privind ne menţinerea salariului mediu pentru zilele de sărbătoare nelucrătoare angajaţilor cu salariu lunar fix (Scrisoarea Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie nr. CPS-9-675 din 04.10.2010)

04.10.2010826 views

Privind ne menţinerea salariului mediu pentru zilele de sărbătoare nelucrătoare angajaţilor cu salariu lunar fix

 

Scrisoarea Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie nr. CPS-9-675 din 04.10.2010

 

Comisia protecţie socială, sănătate şi familie a examinat adresarea Dumneavoastră din 24 iunie curent privitor la obligativitatea plăţii salariului mediu pentru zilele de sărbătoare nelucrătoare şi vă comunică următoarele.

Modificarea art. 111 alin (1) al Codului muncii a fost operată în concordanţă cu explicaţiile recente parvenite de la Secretariatul Cărţii Sociale, care a explicat, că prin remunerarea muncii angajaţilor în baza salariului de funcţie lunar ester asigurată plata salariului pentru zilele de sărbătoare nelucrătoare, pe cînd celorlalţi angajaţi urmează să fie achitat salariul mediu pe o zi pentru aceste zile de sărbătoare nelucrătoare.

 

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...