37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Primul proiect al legii CONTABILITĂȚII, elaborat în conformitate cu prevederile Directivei privind contabilitatea (2013/34/EU)

Primul proiect al legii CONTABILITĂȚII, elaborat în conformitate cu prevederile Directivei privind contabilitatea (2013/34/EU)

04.07.2016562 views ACAP
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Primul proiect al Legii CONTABILITĂȚII, elaborat în conformitate cu prevederile Directivei privind contabilitatea (2013/34/EU), 15 iunie, 2016, prezentat la Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova cu susținerea Centrului pentru Reforma Raportării Financiare (CFRR), centrul Băncii Mondiale pentru expertiză tehnică în domeniul raportării financiare corporative în regiunea Europei și Asiei Centrale.

Legea Contabilității, proiect 09.06.2016

Comentarii

  1. Petru spune:

    Interesanta prevedere: Contabilul-şef al entităţii trebuie să aibă studii superioare de licență sau profesionale tehnice postsecundare și postsecundare nonterțiare în domeniul contabilității, cu excepția contabilului-șef al entității de interes public care trebuie să aibă studii superioare de licență în domeniul contabilității.

  2. Petru spune:

    o alta prevedere interesanta: (1) Situațiile financiare individuale ale entităților mijlocii și mari, entităților de interes public și ale altor entitățiconform cerințelor legislației în vigoare,sînt supuse auditului obligatoriu.

  3. Adrian spune:

    Mai este o prevedere noua (1) Entitatea-mamă, suplimentar la situaţiile financiare individuale, întocmește situaţiile financiare consolidate în conformitate cu prevederile prezentei legi și standardele de contabilitate. Succese tuturor. Si consider ca trebuie foarte atent sa studiam cu totii aceasta lege noua si ne dam cu parere pina ce nu este tirziu, ca pe urma tot noi o sa ne ciocnim cu probleme pe care nu o sa stim cum sa le rezovam.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...