37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Prezentarea nr. 2 a publicaţiei periodice „Monitorul fiscal FISC.md” dedicată aniversării a 21 ani de activitate a Serviciului Fiscal de Stat

Prezentarea nr. 2 a publicaţiei periodice „Monitorul fiscal FISC.md” dedicată aniversării a 21 ani de activitate a Serviciului Fiscal de Stat

04.07.20111.019 views Serviciul Fiscal de Stat al RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Prezentarea nr. 2 a publicaţiei periodice „Monitorul fiscal FISC.md” dedicată aniversării a 21 ani de activitate a Serviciului Fiscal de Stat.

 

Vă aducem la cunoştinţă că, a fost editat numărul 2 al publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”, publicaţie ce are drept obiectiv major, ridicarea la un alt nivel a relaţiilor dintre contribuabili şi Serviciul Fiscal de Stat (SFS), bazate pe un grad înalt de transparenţă, încredere şi respect reciproc.

În paginile acestui număr al revistei este promovată în continuare ideea familiarizării contribuabililor, autorităţilor publice centrale şi locale, şi a fiecărui funcţionar fiscal, cu poziţia oficială a SFS cu privire la aspectele legate de aplicarea legislaţiei fiscale în vigoare.

În cuprins se vor regăsi aşa rubrici ca: „Documente şi comentarii”, „Întrebări-răspunsuri”, „Practica fiscală”, „Consultaţii juridice”, „Monitorul”, „Forumul legislativ”, „Analize şi statistici” etc. la formarea şi susţinerea cărora care şi-au adus aportul în calitate de autori, specialişti, experţi şi alte persoane notorii în domeniul administrării fiscale.

Tradiţional, cu suportul proiectului USAID/BIZTAR, la publicaţie este anexat un CD, care conţine legislaţia fiscală, documente utile, aplicaţii, ghiduri de utilizator, etc.

În acelaşi timp, cu prilejul aniversării a 21 de ani de activitate a SFS, această ediţie conţine 21 de certificate promoţionale, ce oferă posesorului oportunitatea de a utiliza gratuit, pe parcursul unui an, serviciul electronic de raportare fiscală „Declaraţie Electronică”. Promoţia este valabilă doar pentru persoanele juridice, iar condiţiile de desfăşurare a promoţiei sînt publicate pe pagina oficială a revistei http://monitorul.fisc.md/

Publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” este disponibilă în reţeaua de distribuţie naţională S.A. „Moldpresa” şi Î.S. „Poşta Moldovei”. De asemenea, persoanele interesate au posibilitatea de a se abona la publicaţie prin intermediul agenţiilor Î.S. „Poşta Moldovei”, S.A. „Moldpresa”, S.R.L., „Ediţii Periodice”, Î.I. „Cuzencov-Eva”, S.R.L. „Max Expres”.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...