37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Politica bugetar-fiscală va fi revizuită

Politica bugetar-fiscală va fi revizuită

13.02.20141.235 views Prime.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Politica bugetar-fiscală va fi revizuită

Politica bugetar-fiscală va fi revăzută la doar câteva luni după aprobare în Parlament, din cauza unor discrepanţe constate.

Acum două săptămâni ca urmare a unei discuţii pe care am avut-o în Guvern am dat indicaţii şi ştiu că am avansat să facem o analiză riguroasă a politicii bugetar-fiscale, a proiectului pe care l-am discutat în Guvern şi l-am aprobat, pe care l-am trimis colegilor din Parlament şi discrepanţele care au apărut, a declarat premierul Iurie Leancă.

Potrivit prim-ministrului, se constată „pe anumite segmente, nu doar discrepanţe, dar şi probleme, cum ar fi, de exemplu, maşinile aşa-zise de lux, aşa cum sunt numite deja în popor”.
Săptămâna viitoare, în baza analizelor pe care le efectuează ministerele, în şedinţă de Guvern urmează să fie revizuite anumite elemente care ţin de această discrepanţă.

Problema revizuirii unor prevederii a politicii bugetar-fiscale a fost discutată şi în cadrul şedinţei comune a Guvernului şi Parlamentului. „Este senzaţia mea că avem o abordare comună cu colegii din Parlament”, a spus prim-ministrul.

Comentarii

  1. Eduard spune:

    Va fi o prostie, dacă nu vor fi micșorate accizele la mașinile de lux, pentru că în acest caz vor avea de cîtigat numai separatiștii de pe nistru, unde zilnic moldovenii noștri înregistrează zeci de mașini din această categorie, ca rezultat, îmbogățind magarii, care pînă la urmă își fac de cap prin provocările sale asupra Chișinăului și actualii guvernări. Astfel separatiștii cu accizele eftine la așa categorii de mașini, încasează în bugetul lor sume mari, iar bugetul nostru duce criză din prostiile lui Ghimpu și Munteanu.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...