37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Poliţa de asigurare medicală, mai scumpă din 2013

Poliţa de asigurare medicală, mai scumpă din 2013

27.09.20121.555 views Publika.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Poliţa de asigurare medicală, mai scumpă din 2013

 

Poliţa de asigurare medicală se va scumpi cu 336 de lei, în 2013. Prevederea se conţine în proiectul de Lege privind asigurările medicale, aprobat astăzi de Guvern.

Astfel, în 2013, costul poliţei de asigurare medicală va fi de 3.318 lei.

Persoanele care nu şi-au procurat poliţă de asigurare medicală obligatorie riscă să fie chemate în instanţă. Potrivit Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, 20 la sută din populaţia Republicii Moldova nu are poliţă.

Oficialii anunţă că până în prezent 18 la sută din populaţie a primit citaţie pentru neprocurarea poliţei de asigurare. Cel mai recent studiu, realizat de Expert-Grup, arată că multe persoane nu-şi cumpără poliţă medicală din lipsa banilor şi pentru că nu au încredere în medicină.

Comentarii

  1. Victoria spune:

    Oare in ce instatnta vor fi kemati cei,care nu seau procurat polita de asigurare:CNAM.politie,judecata,sau va fi inventat inca un organ de pedeapsa???!!!…Oare nu se inteleje(si fara studiile efectuate),ca nu-si procura polita cei ce,pur si simplu- NU AU BANI !!!,sau nau nici o incredere in medicina(din ce motiv nas procura nici eu,personal,daca nu eram asigurata de angajator!!!).Uitativa ce haos e in policlinicile noastre!!! Cu toate,ca este polita,tot una esti nevoit sa achiti aproape toate serviciile!!!…In tara noastra trebue ori sa nu te imbolnavesti defel,sau deodata sa mori(in caz de boala)-ca sa nu te kinui tu si sa nu kinui pe altii…. Despre ce ASIGURARE vorbiti???!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...