37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Plata pentru poluarea mediului în atenția Serviciului Fiscal de Stat și Asociației Businessului European

Plata pentru poluarea mediului în atenția Serviciului Fiscal de Stat și Asociației Businessului European

07.04.2017631 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Conducerea Serviciului Fiscal de Stat s-a întrunit într-o ședință de lucru cu operatori economici (membri EBA). Evenimentul a avut loc ieri, 5 aprilie 2017, în incinta SFS și a fost organizat la solicitarea Asociației Businessului European în contextul implementării noilor prevederi, operate în Legea nr. 1540/1998 privind plata pentru poluarea mediului cu elucidarea aspectelor practice ce țin de completarea dărilor de seamă aferente taxelor ecologice și procesul de declarare a obligațiilor fiscale la acest capitol. 

În cadrul întrunirii cu reprezentanții businessului european au fost discutate subiecte cu privire la facilitarea procesului de declarare și apreciere a obligațiilor fiscale aferente plăților pentru poluarea mediului. 
De asemenea, cei prezenți au menționat necesitatea de a întreprinde acțiuni comune de către comunitatea de business și autoritățile de stat implicate în procesul de administrare a taxelor respective (SFS și Inspectoratul Ecologic de Stat). 
Totodată, conducerea SFS-ului a familiarizat asistența cu privire la acțiunile prevăzute de legislația în domeniul ce ține de aprecierea subiecților impozabili și obiectelor pasibile impunerii cu taxele privind poluarea mediului. 
La finele evenimentului operatorii economici și reprezentanții SFS și-au exprimat aprecierea pozitivă vizavi de deschiderea reciprocă și de colaborare pe viitor. 

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...