37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Pentru persoanele fizice, serviciul „Declaraţie electronică” este GRATUIT!

Pentru persoanele fizice, serviciul „Declaraţie electronică” este GRATUIT!

24.01.20131.143 views FiscServInform
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Pentru persoanele fizice, serviciul „Declaraţie electronică” este GRATUIT!

Serviciul „Declaraţie electronică” este oferit GRATUIT tuturor persoanelor fizice. Pentru a beneficia de serviciul nominalizat este necesar ca cetăţenii să se deplaseze la sediul Î.S.”Fiscservinform” în scopul semnării unui acord de conectare şi obţinere a cheii de autentificare fiscală.

Î.S.”Fiscservinform” anunţă că toate persoanele fizice au posibilitatea să se conecteze GRATUIT la serviciul „Declaraţie electronică”, care poate fi utilizat ca o metodă eficientă de perfectare şi prezentare a Declaraţiei privind impozitul pe venit (CET08). Utilizarea acestui serviciu oferă deţinătorilor semnăturii electronice de autentificare o serie de avantaje, printre care menţionăm: lipsa necesităţii de deplasare la inspectoratul fiscal în scopul prezentării declaraţiei privind impozitul pe venit (CET08), excluderea unor cheltuieli suplimentare de timp, posibilitatea de depunere a declaraţiei 24/24 ore, 7 zile pe săptămînă, de acasă, de la serviciu, de peste hotare, în condiţii de maximă comoditate.

Pentru a se conecta la serviciul „Declaraţie electronică” şi a obţine semnătura electronică de autentificare, oferită GRATUIT pe o perioadă de 5 ani, este necesar ca persoanele fizice-cetăţeni să parcurgă următorii paşi:

-          Accesarea paginii web servicii.fisc.md;

-          Înregistrarea în sistem din profilul persoanei fizice (pentru aceasta se va utiliza modulul „Autentificare” situat în partea dreaptă a paginii);

-          Deplasarea la sediul Î.S.”Fiscservinform” din oraşul Chişinău, situat pe adresa str. Ştefan cel Mare şi Sfînt, nr.162, etajul 2, biroul 220; oraşul Bălţi (str. Ştefan cel Mare, nr.128) şi oraşul Comrat (str. Comsomolului, nr.24) pentru a încheia acordul de conectare la serviciul „Declaraţie electronică”. De asemenea, pînă la sfîrşitul lunii ianuarie 2013, rămîn funcţionale şi Centrele de Conectare Regionale din oraşele Hînceşti, Orhei, Ungheni, Edineţ, Cahul şi Soroca, la care se pot adresa spre conectare la serviciul „Declaraţie electronică” nu doar persoanele juridice, ci şi persoanele fizice.

Important!!! La conectare, persoanele fizice trebuie să dispună de buletinul de identitate în original şi copie!

După conectarea la serviciul „Declaraţie electronică”, persoanele fizice primesc suplimentar posibilitatea de accesare a unui set de servicii adiţionale, printre care menţionăm:

- „Declaraţie rapidă”;

- „Contul curent fiscal” (în curînd);

- „Verificarea obligaţiunii fiscale”;

- „Descarcă formulare”;

- „Despre contribuabil”;

- „Fişa imobilului”;

- „Calendarul fiscal extins”;

-„Cutia electronică poştală de înştiinţare”, a căror descriere detaliată le găsiţi la compartimentul „Persoane fizice”, de pe pagina web servicii.fisc.md. 

Preţuieşte-ţi timpul!

Scurtează distanţa la un singur click!

Pentru informaţii suplimentare privind procesul de conectare la serviciul „Declaraţie electronică”, contactaţi Secţia Vînzări din cadrul Î.S.”Fiscservinform”, la numărul de telefon (022) 822-031.  

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...