37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Pentru persoanele aflate în căutarea unui job! În curând vor fi organizate două Târguri ale locurilor de muncă

Pentru persoanele aflate în căutarea unui job! În curând vor fi organizate două Târguri ale locurilor de muncă

12.01.2016835 views Bani.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează în perioada 3-7 februarie Târgul locurilor de muncă, desfășurat în cadrul Expoziției naționale "Fabricat în Moldova" de la Moldexpo. Agenții economici care își doresc să participe trebuie să anunțe despre acest lucru Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chișinău, pentru a rezerva astfel gratuit spațiul destinat prezentării ofertelor de muncă.

Totodată, în aceeași perioadă va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a VIII-a, cu genericul "Locuri de muncă din industria prelucrătoare". Târgul online va fi disponibil pe www.e-angajare.md. Și în acest caz angajatorii care activează în domeniul industriei prelucrătoare, dispun de oferte de muncă și vor să participe la Târgul on-line 2016 sunt rugați să contacteze cea mai apropiată Agenție pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Datele de contact ale agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă pot fi găsite pe site-ul: http://anofm.md/network/agency.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...