37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Penalitate de 0,07% pentru fiecare zi de întârziere, dacă nu plătești acest impozit la timp

Penalitate de 0,07% pentru fiecare zi de întârziere, dacă nu plătești acest impozit la timp

07.06.20161.290 views Bani.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Direcţia de colectare a impozitelor şi taxelor locale a Consiliului Municipal Chişinău informează că toţi contribuabilii care deţin avize de plată pentru impozitul pe bunurile imobiliare, pot beneficia de o reducere de 15 la sută din suma calculată, dacă vor achita integral impozitul pentru anul fiscal până la data de 30 iunie 2016.

În cazul în care impozitul pe bunurile imobiliare nu este achitat în termenele menţionate, contribuabililor restanţieri li se calculează o penalitate în mărime de 0,07% pentru fiecare zi de întârziere.

Onorarea obligaţiei fiscale de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare se poate efectua la intituţiile bancare, oficiile poştale sau prin intermediul www.mpay.gov.md.

Direcția atenționează că în conformitate cu prevederile art. 282 alin. (1) şi alin. (2) din Codul fiscal, termenele de achitare în părţi egale a impozitului pe bunurile imobiliare pot fi efectuate nu mai târziu de data de 15 august şi data de 15 octombrie curent.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...