37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Pe 11 mai la Chişinău se va desfăşura seminarul „Mediul de afaceri din SUA” pentru businessmanii din Moldova

Pe 11 mai la Chişinău se va desfăşura seminarul „Mediul de afaceri din SUA” pentru businessmanii din Moldova

27.04.20111.074 views Noi.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Pe 11 mai la Chişinău se va desfăşura seminarul „Mediul de afaceri din SUA” pentru businessmanii din Moldova

 

Camera de Comerţ Americană din Moldova (AmCham Moldova), la iniţiativa Ambasadei SUA de la Chişinău, va organiza pe 11 mai 2011 seminarul pentru oamenii de afaceri din Moldova „Organizarea businessului în SUA”. Scopul seminarului este de a informa participanţii despre relaţiile comerciale şi de afaceri din SUA, precum şi de a identifica parteneri americani şi a familiariza cu resursele de stat existente, care contribuie la crearea acestor oportunităţi. În cadrul seminarului vor fi abordate subiecte ce ţin de oportunităţile existente dintre SUA şi Moldova, importanţa expoziţiilor comerciale organizate în SUA despre organizarea businessului şi istoria succesului firmelor moldoveneşti. Participanţii vor fi familiarizaţi cu programele specializate de stat din SUA destinate oamenilor de afaceri, inclusiv cu programele businessului agrar. În cadrul seminarului vor fi susţinute prezentări de către reprezentanţii Departamentului de Stat al SUA, Departamentului Comercial al SUA, Agenţiei pentru Dezvoltare internaţională a SUA şi membrii AmCham Moldova.

Oamenii de afaceri din Moldova, interesaţi de colaborare cu partenerii americani, se pot înregistra pentru participare la acest seminar. Camera de Comerţ Americană din Moldova este o asociaţie de afaceri neguvernamentală. Această organizaţie face parte din cele circa 112 camere de comerţ americane, care activează în toată lumea. Scopul AmCham Moldova constă în promovarea comerţului american şi a investiţiilor americane în Moldova, în colaborarea cu Guvernul Republicii Moldova şi liderii cercurilor de afaceri, în vederea creării în Moldova a unui climat de afaceri mai favorabil. În prezent, AmCham Moldova are circa 70 de membri, care reprezintă diferite segmente ale businessului moldovenesc – de la investitori străini majori pînă la mici companii private. Toţi membrii sînt lideri exemplari în sfera afacerilor, iar scopul acestora constă în dezvoltarea în Moldova a climatului de afaceri şi intensificarea comerţului şi investiţiilor străine în Moldova. AmCham Moldova promovează activ printre membrii săi principiile de răspundere socială corporativă.

Comentarii

 1. alina spune:

  Cu tot respectul va rog dar in ce aula va fi adunarea?

 2. Andrei spune:

  Pentru detalii vizitaţi site-ul AmCham Moldova http://www.amcham.md/?go=events&sub=events&ev=95

 3. Irina spune:

  Cum putem participa,da-ti un nr. de telefon.

 4. Andrei spune:

  Phone: (373 22) 211 781
  Fax: (373 22) 211 782
  E-mail: info@amcham.md

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...