37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Patronii din R. Moldova ar putea fi obligați să le dea tichete de masă angajaților

Patronii din R. Moldova ar putea fi obligați să le dea tichete de masă angajaților

01.02.20171.427 views Ziarul Național.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Prânz asigurat pe cheltuiala angajatorului. Patronii din R. Moldova ar putea fi obligați să le elibereze angajaților tichete de masă pentru fiecare zi de muncă.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a semnat o inițiativă legislativă care prevede acest lucru și se arată convins că aceasta va oferi premise pentru creșterea economică a R. Moldova.

„Implementarea sistemului tichetelor de masă reprezintă o modalitate inovativă și sustenabilă pentru creșterea economică a țării, reducerea fenomenului salariilor în plic și un mijloc sigur de îmbunătățire a calității vieții și sănătății populației. Deși acest sistem este aplicat cu succes de mai bine de jumătate de secol în Europa, considerăm că este absolut necesar să discutăm cu toate părțile interesate pentru a asigura o implementare eficientă și cu impact pozitiv pentru toți participanții", a menționat Candu, citat de un comunicat de presă al Parlamentului.

Andrian Candu va prezenta acest proiect de lege astăzi reprezentanților sindicatelor, patronatelor și ai mediului de afaceri.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...