37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Parlamentul nu sprijină unele prevederi ale politicii fiscale adoptate de Guvern

Parlamentul nu sprijină unele prevederi ale politicii fiscale adoptate de Guvern

08.04.20161.147 views ECOnomist.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Parlamentul nu va sprijini poziţia Guvernului privind unele prevederi ale Politicii bugetar-fiscale. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, din numele majorităţii legislative.

După şedinţa de miercuri a Biroului permanent spicherul a informat că Parlamentului nu va susţine propunerea Guvernului de a majora preţul vinietei şi impozitul funciar.

„Majoritatea parlamentară a convenit să nu voteze pentru scumpirea vinietei. De asemenea, noi nu vom susţine propunerile privind noua formă de impozitare a automobilelor şi majorarea impozitului funciar până la 15%. Avem un consens referitor la aceste subiecte şi vom anunţa Guvernul că nu intenţionăm să sprijinim aceste prevederi", a declarat dl Candu.

Deputatul a mai spus că Parlamentul va studia suplimentar legea privind securitatea în mediul on-line, care a fost supranumit Big Brothers.

„Imediat ce documentul va ajunge în Parlament, noi vom iniţia dezbateri publice, deschise, intensive pentru a „curăţi" această lege de tot ce creează pericole. Eu sunt pentru libertatea de exprimare, dar şi pentru protejarea copiilor şi siguranţa acestora în internet. Sunt sigur că vom putea găsi echilibru între aceste două poziţii", a spus Candu.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...