37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Parlamentul a votat în lectură finală completarea legii cu privire la comerțul electronic

Parlamentul a votat în lectură finală completarea legii cu privire la comerțul electronic

07.04.2017852 views Agora.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Parlamentul a votat în lectură finală un proiect de lege prin care propune modificarea și completarea Legii privind comerțul electronic. Legea se va aplica furnizorilor de servicii stabiliți în R. Moldova și serviciilor oferite de aceștia.

„Acest proiect se impune pentru a stimula creșterea economică a întreprinderilor, sporirea investițiilor în inovații, care se cunosc și se dezvoltă datorită sistemelor electronice, toate acestea contribuind la consolidarea competitivității întreprinderilor

Instituția publică în calitate de centru de informare pentru cei interesați în domeniul comerțului electronic va fi Agenția pentru Protecția Consumatorilor.

Odată cu semnarea Acordului de Asociere, care include Acordul de Liber Schimb, Republica Moldova și-a asumat angajamentul de a transpune legislația și practica Uniunii Europene în mai multe domenii, inclusiv în sectorul comerţului electronic.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...