37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Până la aprobarea Metodologiei de calculare a tarifelor la serviciile prestate de către Agenţia Servicii Publice se vor aplica Nomenclatoarele și tarifele în vigoare

Până la aprobarea Metodologiei de calculare a tarifelor la serviciile prestate de către Agenţia Servicii Publice se vor aplica Nomenclatoarele și tarifele în vigoare

23.08.2017516 views Agenția Servicii Publice
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Începând de astăzi, 23 august 2017, Agenția Servicii Publice va presta servicii, care anterior au fost în competenţa Î.S. „CRIS „Registru", Camerei de Licențiere, Camerei Înregistrării de Stat, Serviciului Stare Civilă şi Î.S. „Cadastru".

Pentru a asigura continuitatea mecanismului de prestare a serviciilor publice, în temeiul Legii nr. 80 din 05.05.17 şi Hotărârii Guvernului nr.314 din 22.05.2017, vor fi aplicate temporar nomenclatoarele serviciilor și tarifele acestora, în vigoare.

Din 465 de servicii pe care le va presta instituția publică 98 vizează înregistrarea și evidența populației, 24 - înregistrarea și licențierea unităților de drept, 99 de servicii sunt din domeniul înregistrării bunurilor imobile și 50 de servicii din domeniul înmatriculării mijloacelor de transport și calificării conducătorilor auto.

Nomenclatoarele și tarifele pentru serviciile prestate le puteți găsi pe site-ul agenției www.asp.gov.md la rubrica "Servicii". Cetățenii se vor putea adresa la oficiile persoanelor juridice reorganizate.

Agenția Servicii Publice a fost înregistrată în Registrul de stat al persoanelor juridice în data de 19 iulie, prin reorganizarea Î.S. „CRIS „Registru". Fuziunea Camerei de Licențiere, Camerei Înregistrării de Stat, Serviciului Stare Civilă şi Î.S. „Cadastru".

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei