37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Ore de instruire fiscală pentru administratorii sălilor de fitness

Ore de instruire fiscală pentru administratorii sălilor de fitness

27.12.2017906 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat, a organizat și desfășurat la finele săptămânii trecute o ședință de conformare cu agenții economici care prestează servicii prin intermediul sălilor de fitness.

Astfel, 7 administratori ai celor mai mari săli de fitness din capitală au discutat cu angajați ai SFS, despre perspectivele de majorare a gradului de conformare a contribuabililor, venind cu un șir de propuneri cu privire la optimizarea și perfecționarea procesului respectiv.

Totodată, cei prezenți au înaintat propuneri privind metodele de convingere ca posibilii evazioniști să-și onoreze obligațiile fiscale, pentru a asigura conformarea majorității contribuabililor și condiții de concurență loială.

Angajații fiscali au informat contribuabilii despre urmările fenomenului nedeclarării tuturor veniturilor obținute, despre cazurile depistate de nerespectare a regulilor de efectuare a decontărilor bănești în numerar (lipsa mașinii de casă și control, neutilizarea mașinii de casă și control, admiterea excedentului sau deficitului de mijloace băneşti în casieria MCC), despre fenomenul „salariului în plic", „ munca la negru" și alte abateri de la legislație.

La finele evenimentului, agenții economici au avut posibilitatea să adreseze întrebări referitoare la problemele cu care se confruntă.

Menționăm, că pe parcursul acestui an, SFS a efectuat 96 de controale fiscale la sălile de fitness din capitală, în 67 de cazuri fiind încălcări ale legislației în vigoare. Drept rezultat, inspectorii fiscali au aplicat amenzi în valoare de 275 mii lei.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...