37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   ODIMM anunţă colectarea cererilor de finanţare nerambursabilă la Programul-Pilot „PARE 1+1”

ODIMM anunţă colectarea cererilor de finanţare nerambursabilă la Programul-Pilot „PARE 1+1”

07.02.20124.588 views ODIMM.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

ODIMM anunţă colectarea cererilor de finanţare nerambursabilă la Programul-Pilot „PARE 1+1”

 

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM anunţă lansarea procedurii de colectare a cererilor de finanţare nerambursabilă în cadrul Componentei III „Finanţarea afacerilor/Regula 1+1”.

începând cu 15 februarie curent, lucrătorii migranţi şi rudele de gradul întâi ai acestora care s-au înregistrat la Programul-pilot „PARE 1+1” sau care intenţionează să se înscrie, sunt invitaţi la sediul ODIMM pentru a depune dosarul la Componenta III.

Lista documentelor necesare a fi incluse în dosarul solicitantului poate fi găsită pe site-ul http://odimm.md/ro/pare/default.htm.

Totodată, atenţionăm că întru simplificarea procedurii şi optimizarea costurilor financiare şi de timp, a fost elaborat un model de plan de afaceri, care, poate fi descărcat on-line, completat de mână sau tipărit la calculator şi prezentat la ODIMM.

Perioada de depunere a dosarelor este 15 februarie – 15 martie 2012, ora 8.00 – 15.00.

Pentru detalii, vă rugăm să consultaţi pagina http://odimm.md/ro/pare/default.htm , iar pentru informaţii adiţionale, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon (0 22) 22 57 99, (0 22) 22 54 58 sau (0 22) 22 50 79.

Comentarii

  1. Niculita Gheorghe F spune:

    Doresc sa incep o afacere in piscicultura.Unde as putia sa ma adresez pentru a primi un grant si ce documente trebuesc?

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...