37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Oamenii de afaceri din Moldova vor fi instruiţi cum să desfăşoare afaceri cu SUA

Oamenii de afaceri din Moldova vor fi instruiţi cum să desfăşoare afaceri cu SUA

10.11.20111.306 views Infotag.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Oamenii de afaceri din Moldova vor fi instruiţi cum să desfăşoare afaceri cu SUA

 

La iniţiativa Ambasadei SUA la Chişinău, Camera de Comerţ Americană din Moldova (AmCham-Moldova), în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a RM, filiala Bălţi, va organiza pe 15 noiembrie un seminar cu genericul „Desfăşurarea afacerilor cu SUA”.

Organizatorii au relatat pentru INFOTAG că scopul seminarului este familiarizarea participanţilor cu oportunităţile de dezvoltare a relaţiilor comerciale şi de afaceri cu SUA, precum şi identificarea partenerilor în SUA şi surselor guvernamentale disponibile pentru valorificarea acestor oportunităţi. Participanţii vor fi informaţi referitor la programele guvernamentale specializate ale SUA destinate oamenilor de afaceri, inclusiv celor din domeniul agrobusinessului.

Seminarul va fi deschis de Ambasadorul SUA în RM, William H. Moser. În cadrul seminarului vor susţine prezentări reprezentanţi ai Ambasadei SUA, Agenţiei SUA pentru Dezvoltarea Internaţională, Corporaţiei „Provocările mileniului”, precum şi ai AmCham-Moldova.

Participarea la seminar este gratuită. Persoanele interesate se pot înregistra pe e-mail balti@chamber.

INFOTAG precizează: AmCham-Moldova este o asociaţie nonguvernamentală, nonprofit a businessului privat din Moldova. Ea face parte din cele circa 112 Camere de Comerţ Americane din întreaga lume. Misiunea AmCham este de a promova comerţul şi investiţiile americane în Moldova, de a colabora cu Guvernul ei şi cu liderii business-ului, întru dezvoltarea unui climat de afaceri mai favorabil în Moldova pentru comerţul şi investiţiile străine. AmCham numără circa 70 de membri. AmCham-Moldova este membru al Grupului de lucru pentru reglementarea activităţii de întreprinzător.

Comentarii

  1. Silvia spune:

    balti@chamber. ??? care e adresa completa??

  2. Silvia spune:

    merci, dar e acces liber pt oricine se inscrie sau trebuie neaparat sa fie om de afaceri?

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...