37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Nu ceri bon fiscal atunci când mergi la cumpărături? Ai putea fi AMENDAT

Nu ceri bon fiscal atunci când mergi la cumpărături? Ai putea fi AMENDAT

30.03.20152.813 views Bani.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Persoanele care nu cer bon fiscal atunci când merg la cumpărături ar putea fi amendate. Un proiect care prevede acest lucru a fost propus de Inspectoratul Fiscal de Stat. Declarația a fost făcută într-un interviu pentru bani.md de către șeful de la Fisc, Ion Prisăcaru.

"Am propus un proiect de lege și în politica bugetar-fiscală la fel se regăsește ca să poarte răspundere administrativă și cumpărătorul. Dacă la ieșirea dintr-un magazin cumpărătorul nu va deține bonul fiscal, se consideră că el a comis evaziune și se pedepsește analogic cu cel care nu eliberează bonul. Aceasta este o practică internațională care o preluăm și trebuie să ne implicăm toți", a declarat șeful Fisc-ului, Ion Prisăcaru.

Comentarii

  1. Victoria spune:

    D-l Prisacaru,ati mai gasit inca o sursa de venit in bujet???!!!!…Mai bine vati ocupa de cei,ce au furat bani din 3 banci,li-au scos din tara si ca urmare va fi o datorie a statului(ce cade pe umerii nostri,a contribuabililor)!!!!…Cum de FISCul n-a „observat” acest lucru???!!!…Lasatii in pace pe oamenii de rind!!! Si asa is chinuiti de Lejislatia noastra intraiurea!!!…Eu,de exemplu,ce sa-mi pedepsesc copilul,care a luat bonul primit si,pur si simplu,la rupt???!!!…

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...