37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Noul şef de la FISC îşi avertizează colegii: Cei ce nu vor fi oneşti, daţi afară şi traşi la răspundere

Noul şef de la FISC îşi avertizează colegii: Cei ce nu vor fi oneşti, daţi afară şi traşi la răspundere

06.08.20121.578 views Publika.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noul şef de la FISC îşi avertizează colegii: Cei ce nu vor fi oneşti, daţi afară şi traşi la răspundere

 

Noul şef al Serviciului Fiscal de Stat, Nicolae Vicol, promite că va face ordine în domeniu. „Principala prioritate va fi îmbunătăţirea activităţii fiscale”, a declarat acesta în cadrul unui briefing.

 „Vom înăspri controlul în ceea ce priveşte achitarea taxei pe valoare adăugată, eliberarea facturilor etc. Vom folosi şi metode mai puţin tradiţionale, cum este practica autodenunţului. Vom chema agenţii economici să işi autodenunţe activităţile ilegale anteriore. Ulterior vor putea activa dar legal. Şi în Moldova se pot întâmpla lucruri frumoase”, a menţionat Vicol.

 Şeful Serviciului Fiscal de Stat nu a ezitat să îşi atenţioneze şi subalternii. „Cei care nu vor fi oneşti, vor fi nu doar daţi afară, dar şi traşi la răspundere”, a declarat acesta.

Publika.md menţionează că Nicolae Vicol a fost numit, vineri, în funcţia de şef al Serviciului Fiscal de Stat de ministrul Finanţelor, Veaceslav Negruţa. Asta, după ce fostul şef al FISC-ului, Nicolae Platon, a fost demis, în aceeaşi zi, la cererea premierului Vlad Filat.

Vicol a fost astăzi prezentat angajaţilor Inspectoratului Fiscal.

Comentarii

  1. Adrian spune:

    Se adevereste faptul ca se va fi un val nou de controale destul de dificile, o sa scota prin orice metoda bani din contribuabili. mda.

  2. Irina spune:

    Apucaturi staliniste.Si la sigur,vor fi locuri unde va inchide ocii domnul Vicol,dar tot pe contribuabilii exemplari ii va asupri.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...