37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Noi verificări privind corectitudinea marcării mărfurilor supuse accizelor cu „Timbru de acciz. Marcă comercială de stat”, aplicate pe băuturile alcoolice şi „Timbru de acciz” pe producţia de tutungerie

Noi verificări privind corectitudinea marcării mărfurilor supuse accizelor cu „Timbru de acciz. Marcă comercială de stat”, aplicate pe băuturile alcoolice şi „Timbru de acciz” pe producţia de tutungerie

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noi verificări privind corectitudinea marcării mărfurilor supuse accizelor cu „Timbru de acciz.Marcă comercială de stat”, aplicate pe băuturile alcoolice şi „Timbru de acciz” pe producţia de tutungerie.

Activitatea grupului mixt, format din funcţionarii Serviciului Fiscal de Stat şi colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne, a continuat săptămâna trecută cu verificări noi privind corectitudinea marcării mărfurilor supuse accizelor cu „Timbru de acciz.Marcă comercială de stat”, aplicate pe băuturile alcoolice şi „Timbru de acciz” pe producţia de tutungerie.

Astfel, pe parcursul săptămânii au fost iniţiate controale fiscale inopinate la depozitele a 2 agenţi economici amplasaţi în regiunea nordică a ţării, genul de activitate al cărora constituie inclusiv şi comerţul angro a băuturilor alcoolice şi producţiei de tutungerie, în cadrul cărora fiind stabilit faptul comercializării băuturilor alcoolice, în cantitate de 1600 de sticle, cu „Timbru de acciz.Marca comercială de stat”, cu semne vădite de falsificare.

În cazul în care organul abilitat pentru efectuarea expertizei tehnico-ştiinţifice a timbrelor va constata faptul falsificării acestora, agentul economic riscă o amendă, nu mai puţin de 7000 lei pentru fiecare caz de încălcare. (art.262, alin.(1), Cod Fiscal)

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...