37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Ne ajutăm reciproc

Ne ajutăm reciproc

06.10.20141.280 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ne ajutăm reciproc

Serviciul Fiscal de Stat a lansat o nouă aplicație pe site-ul său oficial – www.fisc.md. Rubrica ”Legislația fiscală” cuprinde subrubrica inovativă ”Scriem Codul Fiscal”.

Această rubrică oferă posibilitatea pentru contribuabili de a veni cu propuneri de modificare a prevederilor Codului Fiscal în vigoare, este un instrument ce va fortifica parteneriatul public-privat, va face auzită opinia contribuabililor referitoare la prevederile adoptate ale Codului Fiscal și, eventual, va avea un impact pozitiv în îmbunătățirea legislației fiscale.

La accesarea acestui produs - ”Scriem Codul Fiscal”, veți avea la dispoziție redacția actuală a Codului Fiscal, veți alege partea la care vreți să propuneți o redacție nouă, veți redacta propunerea, veți argumenta temeinic cele propuse și veți apăsa butonul ”Expediază”.

Propunerile deja formulate vor fi incluse în a doua parte a subrubricii și anume ”Propuneri la Codul Fiscal”.

Trimestrial, propunerile însoțite de comentariile specialiștilor SFS vor fi publicate. Comentariile specialiștilor SFS vor indica dacă propunerea a fost considerată oportună și a fost înaintată Ministerului Finanțelor sau a fost respinsă fiind însoțită de argumentarea respectivă.

Deoarece competențele de înaintare a inițiativelor legislative este o prerogativă a Ministerului Finanțelor, Serviciul Fiscal de Stat, fiind un organ subordonat, poate înainta proiecte de acte legislative spre examinare ministerului, care, în caz de oportunitate, sunt transmise conform procedurii prestabilite.

Comentarii

  1. Petru spune:

    Ideia este buna, numai ca cit de reala va fi aceasta chestie

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...