37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Încasările de către Serviciul Vamal la bugetul de stat constituie 393,3 milioane lei

Încasările de către Serviciul Vamal la bugetul de stat constituie 393,3 milioane lei

20.03.2018642 views Serviciul Vamal al RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În perioada 12 - 18 martie 2018, veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit, fiind perfectate per total 10 363 de declarații vamale.

La capitolul combaterea fraudelor vamale, pe parcursul săptămânii trecute, au fost relevate 120 de tentative de încălcare a legislației vamale, care sunt cercetate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun. Totodată, în perioada vizată, au fost întocmite 60 de procese-verbale cu privire la contravenție şi aplicate amenzi în sumă de 164 664 lei.

În aceeași perioadă, fluxul unităților de transport a constituit 79 867 de traversări. Cele mai mari valori de trafic sunt consemnate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Leușeni și Sculeni, cu 14 681 și respectiv 13 389 traversări.

Totodată, informăm că, postul vamal de tip debarcader "Soroca" și-a reluat activitatea începând cu dimineața zilei de ieri. În continuare, însă, rămâne suspendată circulația prin postul vamal "Cosăuți". Amintim că, ambele posturi vamale și-au sistat activitatea la data de 15 martie a.c., motivul constituindu-l nivelul ridicat al apei în râul Nistru.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...