37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Încă un proiect internaţional va beneficia de facilități fiscale

Încă un proiect internaţional va beneficia de facilități fiscale

24.03.2017644 views Monitorul Fisc.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Guvernul a aprobat o Hotărâre prin care a fost completată anexa nr. 1 a Hotărârii nr.246 din 8 aprilie 2010 Cu privire la modul de aplicare a cotei zero la livrările de mărfuri, servicii efectuate pe teritoriul ţării şi de acordare a facilităţilor fiscale şi vamale pentru proiectele de asistenţă tehnică şi investiţională în derulare, care cad sub incidenţa tratatelor internaţionale la care Republica Moldova face parte. 

Astfel, alături de cele 306 de proiecte din anexa menţionată, va fi inclus şi Proiectul Servicii de susţinere a achiziţiilor Ministerului Sănătăţii al RM, implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.
La acest proiect se va aplica scutirea la impozitul pe venit, accize, taxe vamale, precum şi aplicarea cotei 0 la TVA la mărfurile şi serviciile acestora, a declarat ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu. 
Menţionăm că în şedinţa Guvernului din 1 martie curent au fost aprobate modificări la anexa nr.1 şi nr.2 din Hotărârii nr.246 din 8 aprilie 2010, care au fost publicate în Monitorul Oficial, nr. 73-77 din 10 martie 2017.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...