37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   În premieră, la București se va desfășura Conferința Internațională „Facilități și provocări vamale în comerțul dintre România și Republica Moldova”

În premieră, la București se va desfășura Conferința Internațională „Facilități și provocări vamale în comerțul dintre România și Republica Moldova”

09.11.2017506 views CCI a RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici să participe la Conferința Internațională „Facilități și provocări vamale în comerțul dintre România și Republica Moldova", care va avea loc la data de 22 noiembrie 2017, la București (România).

Evenimentul este organizat în parteneriat și la solicitarea reprezentanților mediului de afaceri din România și are drept scop promovarea procedurilor simplificate de vămuire, abordarea aspectelor actuale de comerț bilateral și consolidarea parteneriatului vama-business.

Conferința va reuni, pentru prima dată, reprezentanții autorităților vamale și a mediului de afaceri din Republica Moldova și România și va constitui o platforma de discuții pe subiecte actuale din domeniul vamal.

Scopul evenimentului: de a promova reformele implementate de Serviciul Vamal și consolida parteneriatul între autoritățile vamale și mediul de afaceri din cele două state. (Agenda evenimentului o vedeți aici).

Cererile de participare la Conferința Internațională „Facilități și provocări vamale în comerțul dintre România și Republica Moldova", vor fi acceptate până pe data de 15 noiembrie 2017 și pot fi expediate la adresa de e-mail: natalia.calenic@chamber.md sau tel: 022 223473/ 078783002.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...