37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS!

În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS!

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională, reaminteşte că data de 25 ianuarie 2017 reprezintă termenul limită de prezentare a declaraţiilor forma BASS şi forma REV-5 şi de plată a contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii la bugetul asigurărilor sociale de stat pentru luna decembrie 2016.

Îndeplinirea obligaţiilor în termenele stabilite de legislaţia în vigoare nu atrage calculare de majorări de întârziere (penalităţi) şi constatarea contravenţiilor administrative. Sancţionările au ca scop descurajarea neconformării voluntare.

Pentru prezentarea declaraţiilor, Casa Naţională propune tuturor plătitorilor de contribuţii la BASS să aleagă metoda automatizată de raportare prin intermediul Sistemului Informaţional Automatizat „E-Reporting” disponibil la adresa www.raportare.md.

Avantajele serviciului electronic de depunere a declaraţiilor prin Internet cu aplicarea semnăturii electronice sunt - rapiditatea, accesibilitatea, disponibilitatea. Serviciul oferă - disponibilitate 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână, reducerea timpului necesar pentru completarea şi prezentarea declaraţiilor la structurile teritoriale ale Casei Naţionale, posibilitatea de verificare a corectitudinii completării indicatorilor declaraţiilor, prezentarea şi informarea despre recepţionare în timp real.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...