37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Motorina se scumpeşte. ANRE a stabilit preţuri noi

Motorina se scumpeşte. ANRE a stabilit preţuri noi

05.10.2016447 views Adevarul.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agenţia pentru Reglementare în Energetică a anunţat marţi, 4 octombrie, preţurile-plafon la produsele petroliere pentru următoarele două săptămâni. Benzina s-a ieftinit cu un ban, iar motorina s-a scumpit cu 21 de bani.

În perioada 5 octombrie-18 octombrie 2016, preţul pentru un litru de benzină Premium-95 nu poate fi mai mare decât 16 lei şi 24 bani, motorina - 14 lei şi 3 bani.

Preţul afişat de ANRE, la benzină pentru următoarele două săptămâni, este în scădere cu doar un ban faţă de precedentele două săptămâni, când un litru de benzină Premium-95 a costat 16 lei şi 25 de bani. Iar preţul motorinei a crescut cu tocmai 21 de bani.

Consiliul de Administrate al ANRE s-a autosesizat după ce în data de 26 mai multe companii petroliere au majorat preţurile la benzină şi motorină.

În rezultat, ANRE a decis că o dată la două săptămâni va stabili preţurile-plafon cu care pot fi comercializate produsele petroliere. Companiile petroliere care vor afişa preţuri mai mari decât cele stabilite de ANRE riscă sancţiuni.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...