37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Motorina şi benzina se scumpesc. ANRE a anunţat preţurile noi

Motorina şi benzina se scumpesc. ANRE a anunţat preţurile noi

19.10.2016705 views Adevarul.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agenţia pentru Reglementare în Energetică a anunţat marţi, 18 octombrie, preţurile-plafon la produsele petroliere pentru următoarele două săptămâni. Atât preţul benzinei, cât şi cel al motorinei a crescut.

În perioada 19 octombrie-1 noiembrie 2016, preţul pentru un litru de benzină Premium-95 nu poate fi mai mare decât 16 lei şi 87 bani, motorina - 14 lei şi 75 bani.

Preţul afişat de ANRE, la benzină pentru următoarele două săptămâni, este în creştere 63 de bani faţă de precedentele două săptămâni, când un litru de benzină Premium-95 a costat 16 lei şi 24 de bani. Iar preţul motorinei a crescut cu tocmai 72 de bani.

Consiliul de Administrate al ANRE s-a autosesizat după ce în data de 26 mai multe companii petroliere au majorat preţurile la benzină şi motorină.

În rezultat, ANRE a decis că o dată la două săptămâni va stabili preţurile-plafon cu care pot fi comercializate produsele petroliere. Companiile petroliere care vor afişa preţuri mai mari decât cele stabilite de ANRE riscă sancţiuni.

Comentarii

  1. ghenadie negara spune:

    CA IN BANCU CU CAPRA IN CASA. ACUMA BAGA CAPRA IN CASA (+63/72 BANI PE LITRU) – SA NE FIE UN PIC GREU, CA PE URMA S-O SCOATA DIN CASA (- 5/6 BANI PE LITRU) SI SA NE PARA CA ASA VIATSA DE BUNA NU A FOST DEMULT.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...