37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Moldova se numără printre ţările unde investitorilor li se recomandă să cumpere proprietăţi

Moldova se numără printre ţările unde investitorilor li se recomandă să cumpere proprietăţi

09.11.20111.123 views Publika.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Moldova se numără printre ţările unde investitorilor li se recomandă să cumpere proprietăţi

 

Moldova se numără printre ţările unde investitorilor li se recomandă să cumpere proprietăţi. Un top al celor mai atractive ţări a fost dat publicităţii de publicaţia electronică wall-street.ro. În acest clasament, ţara noastră se situează pe poziţia 10.

Potrivit sursei, proprietăţile imobiliare din statele europene rămân o atracţie pentru investitori, în ciuda faptului că Europa se confruntă cu o criză profundă. Astfel, printre primii trei lideri ai clasamentului se numără Ungaria, Macedonia şi Olanda.

Fiind caracterizată drept una dintre cele mai sarace ţări din Europa, ţara noastră s-a situat pe locul 10, cu un randament anual din chirii de 11,18%. Publicaţia scrie că avantajele investiţiei în Moldova sunt capacităţile înalte de producţie şi legislaţia care favorizează proprietarul. Există, însă, şi dezavantaje.

Printre acetsea se numără problemele teritoriale secesioniste şi rata înaltă de impozitare pe veniturile din chirii. România se situează pe locul 12, cu un randament anual din chirii de puţin peste 5 la sută.

Comentarii

  1. Adrian spune:

    Investiti, investiti si apoi riscati sa ramineti si fara proprietatea aceasta, ultimul timp avem multe cazuri de acestea

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...