37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Melitax-Grup: mereu aprope de clienții săi!

Melitax-Grup: mereu aprope de clienții săi!

20.01.20162.175 views Melitax-Grup
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Melitax-Grup:  mereu aprope de clienții săi!

Melitax Grup este o companie cu experiență de peste 9 ani pe piața Republicii Moldova cu un portofoliu de peste 10 mii de clienți mulțumiți ca Star Net, Dulcinella, Andys Pizza, Bemol, Bucuria, Cadastru, Felicia, Rogob, Linella, etc.

În showroom-ul companiei sunt prezentate mai mult de 50 de branduri recunoscute mondial. Dar produsele companiilor Tremol, Honeywell, Posiflex, Pro Intelect Technology,  Sunell, Sebury, Bixolon,  CAS, Gunnebo, TSC, Tiandy, Teletek - sunt importate exclusiv în Moldova de compania Melitax-Grup.

Consumătorii pot să găsească aici un spectru complet de echipament comercial: echipament fiscal și de cîntărit; echipament bancar: detectoare, numărătoare de bani și altele; echipament pentru(coduri de bare) barcoduri: scanere, terminale colectoare de date, imprimante de etichete; echipament pentru automatizarea afacerii: POS terminale, inclusiv monitoare, imprimante, card reader și altele. Sunt prezentate sisteme de supraveghere video, acces control, sisteme de antiincendiu și alarmă, interfoane și biometrie. În fiecare categorie sunt zeci de poziții, care pot să satisfacă cea mai diversă cerere a consumatorului.

Pentru a susține tinerii antreprenori care au decis deschiderea unei afaceri sau întreprinderilor care își dezvoltă activitatea, compania Melitax Grup a lansat o promoție pentru toate aparatele de casă comercializate în cadrul companiei și anume la procurarea unui MCC pînă la data de 31 ianuarie 2016 oferim o cutie de hîrtie pentru acest MCC cu reducere de 47% și anume cu 440 lei în loc de 825 lei.

Deasemenea în cadrul companiei Melitax Grup benefeciați de:

  • Consultație profesionistă
  • Asortiment bogat
  • Suport pentru fiscalizarea la Inspectoratul Fiscal
  • Instruire pentru utilizarea MCC, cîntarului și sertarului de bani
  • Prețuri accesibile

Vino acum în unul din filiala noastre:

Oficiu central: or. Chișinău str. Vasile Alecsandri 143 telefon: 022 90 90 50 www.melitax.md

Filiala centru: or. Chișinău bd. I. Gagarin 7, telefon 022 90 22 77  www.melitax.md

Filiala Bălți: or. Bălți str. Ștefan cel Mare 128 telefon 0231 80 0 45 www.melitax.md

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...