37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Managementul riscurilor de conformare – o prioritate în practica administrarii fiscale

Managementul riscurilor de conformare – o prioritate în practica administrarii fiscale

05.06.20121.267 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Managementul riscurilor de conformare – o prioritate în practica

administrarii fiscale

 

În perioada 4-8 iunie 2012, la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat va avea loc atelierul de lucru cu genericul „Managementul riscurilor de conformare”. Moderatorii acestui atelier sînt dl Bert Koster si dl Stefan Grave din cadrul Administratiei Fiscale si Vamale a Olandei (AFVO). 

Vizita a început cu întîlnirea invitatilor olandezi cu conducerea IFPS în timpul careia a fost discutata derularea Acordului de Cooperare IFPS–AFVO 2012-2013.

Pe parcursul acestei saptamîni, vor fi punctate temele specifice pentru a fi discutate în atelierul curent si formulate rezultatele asteptate din conlucrarea ce urmeaza.

Specialistii olandezi vor prezenta practica AFVO în domeniul îmbunatatirii conformarii contribuabililor, cît si modul de convingere a contribuabililor pentru conformarea voluntara la legislatia fiscala.

Astfel, timp de 5 zile, grupul de lucru format din specialisti din cadrul IFPS si IFS pe mun. Chisinau vor studia principiile managementului riscului de conformare, metodele de diminuare a impactului riscurilor.

Acesta este primul seminar de instruire, din ciclul de seminarii, planificate în cadrul Acordului de cooperare IFPS-AFVO 2012-2013. Înca 3 seminarii cu genericul „Managementul riscurilor de conformare” se vor organiza pentru IFS teritoriale din zonele nord, centru si sud.

Fisc.md

Comentarii

  1. teoretic spune:

    Managementul riscurilor de conformare, ce cuvinte pretentioase folosesc si astia. Verbul a conforma are cel putin 3 sinonime iar ei „bat cimpii” cu riscuri conformate. Scriti ceva mai simplu ca sa nu deschida omu nostru la fiecare fraza sau propozitie dex-ul+ce mai are el.
    p.s.foaie verde loboda, curge apa-n lift.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...