37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Lorand Soares: Ce este mai important într-o afacere – timpul sau banii? Tu pe ce pui accent?

Lorand Soares: Ce este mai important într-o afacere – timpul sau banii? Tu pe ce pui accent?

14.03.2018743 views Bani.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fiecare dintre noi s-a gândit cel puțin măcar o dată în viață să își deschidă o afacere, care să îi poată garanta o viață de vis. Majoritatea, însă, au frica că, odată intrați în afaceri, nu vor mai avea timp pentru familie, pentru prieteni sau chiar pentru sine.

Ei bine, cei care fac afaceri într-un mod greșit, se prea poate să aibă o astfel de experiență, iar asta pentru că pun accent pe bani, și nu pe timp.

Cele mai importante resurse în viață sunt timpul și banii. Succesul în afaceri se măsoară exact în aceiași parametri: timp liber pentru proprietari și cât mai mulți bani pentru toată lumea implicată în afacerea respectivă. Acesta este principiul pe care îl prezintă la fiecare seminar Lorand Soarez Szasz, unul dintre cei mai apreciați experți în creșterea accelerată a firmelor din Romania.

Ce este mai important într-o afacere, timpul sau banii? Eu aș alege de fiecare dată, fără excepție, timpul. De ce? Pentru că cu timpul poți să faci bani, cu banii nu poți să faci timp.

Și milionarii au 24 de ore, și oamenii cu salariu minim pe economie tot au 24 de ore, și șomerul are 24 de ore, dar nu toți folosim timpul nostru la fel. Cu alte cuvinte, felul în care îți investești timpul definește câți bani faci", spune Lorand Soarez, în unul dintre webinarele sale.

Potrivit acestuia, dacă nu ești mulțumit de cât câștigi, indiferent dacă ești proprietar sau angajat, uite-te la agenda ta zilnică.

Ceea ce facem în fiecare zi determină succesul pe termen lung. Ce faci astăzi, ce faci mâine, ce faci poimâine. Dacă nu îți place cât câștigi, înseamnă că trebuie să îți modifici agenda. Lucrurile pe care le faci trebuie să îți aducă un profit!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei