37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Instruire privind administrarea restituirii automatizate a supraplăţii impozitului pe venit

Instruire privind administrarea restituirii automatizate a supraplăţii impozitului pe venit

23.04.2013774 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Instruire privind administrarea restituirii automatizate a supraplăţii impozitului pe venit

Serviciul Fiscal de Stat depune eforturi mari întru oferirea unui ansamblu de servicii şi asistenţă bazată pe tehnologii informaţionale performante, constituită pe respectul şi încrederea contribuabililor, datorate deservirii automatizate performante, reducerii costurilor, profesionalismului angajaţilor şi standardelor înalte de conduită.

În acest sens specialiştii Inspectoratului Fiscal principal de Stat şi Î.S. “Fiscservinform” au organizat un curs de instruire aferent administrării şi utilizării restituirii automatizate a impozitului pe venit achitat/reţinut în plus.

Instruirea destinată persoanelor responsabile de procesul de prelucrare a cererilor electronice de restituire şi şefilor Secţiilor de administrare fiscală responsabili de restituirea impozitului pe venit din cadrul IFS teritoriale (inclusiv DAF din cadrul IFS pe mun. Chişinău şi IFS UTA Găgăuzia), a avut loc în cadrul Centrului de instruire al SFS, azi 22 aprilie 2013.

Serviciul Fiscal de Stat informează că persoanele fizice vor putea depune on-line cererea de restituire a supraplăţii la impozitul pe venit, începînd cu luna mai curent.

Comentarii

  1. Irena spune:

    Si cum ramane cu cei care deja au depus aceasta cerere on-line?

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...