37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Inspectoratul Fiscal despre conflictul cu Draexlmaier: Mai multe detalii poate să vă ofere Valeriu Lazăr

Inspectoratul Fiscal despre conflictul cu Draexlmaier: Mai multe detalii poate să vă ofere Valeriu Lazăr

07.12.20121.127 views Publika.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Inspectoratul Fiscal despre conflictul cu Draexlmaier: Mai multe detalii poate să vă ofere Valeriu Lazăr

 

Reprezentanţii Inspectoratului Fiscal refuză să comenteze declaraţia ministrului Economiei, Valeriu Lazăr, cu privire la anularea amenzii de 25 de milioane de lei, aplicată companiei germane Draexlmaier. Aceştia susţin că şi-au expus opinia faţă de conflictul în cauză, iar mai multe detalii ne poate oferi Valeriu Lazăr.

Totodată, ministrul Economiei a fost informat despre eroarea echipei de control de la administratorul Zonei Economice Libere de la Bălţi. "În rezultatul controlului a fost formalizat un act de control. Draexlmaier nu a fost de acord cu acest act de control şi au contestat în organul ierarhic superior. La 4 decembrie, Compania germană a primit decizia finală semnată de şeful Inspectoratului Fiscal Republican prin care a anulat actul de control. Draexlmaier a căzut de acord cu această decizie. Incidentul este epuizat. Asta înseamnă că Inspectoratului Fiscal Republican a constatat că echipa de controlori nu au avut dreptate, a greşit", a explicat Lazăr.

Menţionăm că, investitorii germani au fost amendaţi pentru că nu au achitat impozite pentru hrana şi transportul angajaţilor, care au fost trecute în registre ca ajutor material.

Publika.md aminteşte că, anterior, Draexlmaier a anunţat că renunţă la o investiţie de 15 milioane de euro din cauza hărţuielei la care este supus de către Serviciul Fiscal.

Comentarii

  1. Victoria spune:

    Bravo celor de la Draexmaier,ca se-au putut apara interesele lor….Dar cine va raspunde de greseala de 25 milioane de lei,in rezultatul careea a pierdut Statul investitia de 15 milioane de euro ???!!!….Da,Moldova-tara de minuni!!!….Gresim ca sa pierdem!!!…Straniu lucru…

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...