37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   IFPS prezintă noile formulare de facturi fiscale în format electronic

IFPS prezintă noile formulare de facturi fiscale în format electronic

21.10.20101.667 views ECOnomist.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

IFPS prezintă noile formulare de facturi fiscale în format electronic

 

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat în legătura cu aprobarea formularului tipizat Factura fiscală, a formularului Anexa la factura fiscală şi a modului de completare a acestora în vigoare începînd cu 1 noiembrie 2010, prezintă spre atenţia agenţilor economici noile formulare în format electronic. Acestea pot fi găsite aici.

Totodată, atragem atenţia tuturor contribuabililor care ţin evidenţa contabilă în forma electronică asupra necesităţii configurării programelor contabile automatizate în conformitate cu noile formulare.

Plătitorii de TVA care dispun de dreptul imprimării de sine stătător a facturilor fiscale, în conformitate cu Ordinul Ministerului Finanţelor nr.115 din 06.09.2010, începînd cu 1 noiembrie 2010 vor imprima facturile fiscale conform formularului aprobat prin ordinul sus-numit.

Concomitent, menţionăm că formularele facturilor fiscale de tip vechi, inclusiv şi a facturilor fiscale neliniate, procurate de la Serviciul Fiscal de Stat care deja conţin serie şi număr,  vor fi utilizate pînă la epuizarea stocurilor, modul de completare rămînînd corespunzător acestora.

Pentru a primi consultaţii suplimentare adresaţi-vă la IFS teritorial la care vă deserviţi sau apelaţi gratuit 0-8000-1525.

 

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...