37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   IFPS: Informațiile vehiculate în presă despre ”milionari” și ”valoarea venitului” lor nu corespund realității

IFPS: Informațiile vehiculate în presă despre ”milionari” și ”valoarea venitului” lor nu corespund realității

14.05.2014742 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

IFPS: Informațiile vehiculate în presă despre ”milionari” și ”valoarea venitului” lor nu corespund realității

Unele instituții media au tirajat, făcând trimitere la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, informații despre un anumit număr de persoane cu venituri mari, persoane fizice, care, chipurile, au avut, în 2013, venituri de milioane.

În contextul acestor informații, Serviciul de presă al IFPS precizează că acestea nu corespund realității și prezintă date eronate. De asemenea, informăm opinia publică că, de fapt, informațiile despre persoanele vizate abia se procesează, ceea ce exclude din start orice trimitere, în calitate de sursă, la IFPS.

La același subiect, reiterăm profundul nostru regret față de modul în care unele instituții media își concep politicile editoriale și, publicând neadevăruri, aduc atingere imaginii autorității fiscale naționale. De asemenea, atragem atenția colegilor din presă că luările de atitudine, comunicatele oficiale sau intervențiile mediatice la subiectele ce vizează activitatea Serviciului Fiscal de Stat țin de prerogativa exclusivă a Serviciului de presă al IFPS, a conducerii SFS și/sau a funcționarilor fiscali, acreditați expres în acest sens de către Șeful SFS, Ion Prisăcaru.

Comentarii

  1. V spune:

    Au cumparat si fiscul!!!…Stimati,domni de la FISC,oare ne socotiti asa de prosti pe noi???!!!…Datele ,expuse in masmedia, is de kiteva ori mai mici !!! Uitativa la casele,ce se construesc in Kisinau!!!…din ce mijloace???…Din 5000 de lei,ce le arata functionarii de stat OFICIAL???!!!!!….Prostii !!!…Nu va faceti singuri de rusine!!!!..Numai cazul cu d-ul Plahotniuc,ce a invitat „steaua” din Rusia,pe Kircorov si a achitat pentru aceasta circa 500000 Euro!!!…Oare nu e miliardar omul acesta???!!!…Da voi ziceti ca cifra de peste 200 de milionair e ironata???!!!!!….

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...