37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Guvernul împrumută peste 12,5 milioane de dolari de la BERD pentru a reforma o structură de stat

Guvernul împrumută peste 12,5 milioane de dolari de la BERD pentru a reforma o structură de stat

17.08.2016942 views Ziarul Național.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Până în anul 2021, Serviciul Fiscal de Stat urmează a fi reformat și unificat într-o singură entitate juridică pe baza celor 36 de organe fiscale existente în prezent.

Autoritățile susțin că, astfel, va avea de câștigat climatul de afaceri prin îmbunătățirea serviciilor prestate contribuabililor, dar va fi fortificată și colectarea veniturilor la buget.

În acest scop, Guvernul ar urma să susțină astăzi proiectul de lege privind ratificarea Acordului de împrumut dintre R. Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), semnat în iunie curent, în valoare de 12,580 de milioane de dolari, bani necesari pentru reformarea sistemului fiscal.

Noua lege cu privire la Serviciul Fiscal de Stat va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2017.

Comentarii

  1. Valeria spune:

    Alte probleme in statul nostru nu-s !!! A ramas numai reformarea FISCului !!!..Pentru ce trebuie atitea milioane de dolari,si,eara-si imprumut???!!!…Nu imteleg nimic !!! Ori noi,toti,sintem asa de prosti,sau ei sint asa de „destepti” ???!!!…Intreprinderile se inchid,din pricina Lejilor proaste si a amenzilor enorme,dar ei se „reformeaza” !!!…Mare dezastru e in tara noastra !!!…Unde merjem ????!!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...